Wij bieden verschillende mogelijkheden

Relatiegeschenk
Op de achterkant van de kaart wordt jouw logo erbij geprint. Hiervoor wordt éénmalig een extra bedrag van € 2,50 in rekening gebracht. Dit kan al vanaf 1 doos. Bij volgende bestellingen met hetzelfde logo worden geen extra kosten in rekening gebracht. Daarnaast kun je een tekst van maximaal 200 tekens aanleveren die op de achterkant van de kaart wordt geprint.  Stuur voor je bestelling een email aan info@mrsjanet.nl en stuur je logo (in zo hoog mogelijke resolutie) mee.

Je kunt kiezen uit kaarten voor verschillende gelegenheden zoals geboorte meisje/jongen, verhuizing, verjaardag, bedankt en voor jou/jullie. Er kan ook een kaart op maat voor je worden ontworpen, de kosten daarvan zijn € 20,- (eenmalig, naast de drukkosten).

Natuurlijk ontvang je een factuur. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 9% btw.

Verjaardagsservice
Wat is er leuker dan jouw medewerkers te verrassen op hun verjaardag! Aan de hand van een excelbestand waarmee jij de namen, adressen, geboortedata en persoonlijke tekst aanlevert, sturen wij little bakings aan jouw medewerkers. Wij houden de verjaardagen in de gaten, jij hoeft er verder niet meer over na te denken. Je ontvangt een berichtje van ons wanneer wij een doos verzenden. Je ontvangt maandelijks een factuur. Stuur een email aan info@mrsjanet.nl voor een offerte op maat.

Wil je iets anders dan hier genoemd? Neem contact op, (bijna) alles kan!
info@mrsjanet.nl of 06-43281598