Bestellen
Na een bestelling ontvang je automatisch een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten vermeld, inclusief BTW. Indien deze e-mail niet is ontvangen binnen 24 uur, neem dan contact op met info@mrsjanet.nl

Betaling
1. Betalingsmogelijkheden zijn:  Vooruitbetaling via IDEAL of bankoverschrijving.

2. Bij betaling via bankoverschrijving moet de betaling binnen 5 werkdagen zijn voldaan. Niet tijdige betaling is een ontbindende voorwaarde van de overeenkomst.

Verzending
1. Je bestelling wordt, mits vóór 11.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden naar het door jou opgegeven adres. Tenzij je een andere verzenddatum heb opgegeven.

2. Wij verzenden jouw bestelling volgens onderstaand overzicht. Wij werken niet met ontvangstdata. Wij verzenden op maandag tot en met vrijdag.

* De verzending gaat via Post.nl.  Meestal wordt er de dag na verzending bezorgd, maar daar hebben wij helaas geen invloed op en kunnen wij dus ook niet garanderen. Post.nl bezorgt op dinsdag tot en met zaterdag. Wil je dat de zending op of vóór een bepaalde dag aankomt neem dan het zekere voor het onzekere en doe je bestelling een paar dagen eerder. Wil je dat de ontvanger het pakje bij te vroege ontvangst op een bepaalde datum (bijv. verjaardag) nog niet opent? Geef dit aan in het opmerkingenveld en wij vermelden dit duidelijk op de adressticker.

Verzendkosten
Per doosje worden verzendkosten berekend ter hoogte van € 3,95. Wij verzenden alleen binnen Nederland.

Retourneren
Omdat de brownies en cookies een beperkte houdbaarheid hebben zijn de regels voor herroepingsrecht voor consumenten niet van toepassing.

Factuur
Nadat de bestelling is verzonden ontvang je binnen 24 uur per email een factuur voor jouw administratie.

Onze brownies en cookies worden met heel veel zorg en liefde voor jou gebakken en ingepakt. Mocht je toch niet tevreden zijn neem dan contact op via email: info@mrsjanet.nl of telefonisch: 06-43281598. Wij komen er vast uit.

Mrs. Janet is de handelsnaam van
Jeannet Amende
Spiegelstraat 1
7201 KA Zutphen
info@mrsjanet.nl

06-43281598

BTW NL001624399B31
KVK 08153489

NL80 KNAB 0256509727 tnv MrsJanet

Spiege