Caring about each other

In deze hectische wereld vergeten we elkaar en het belang van kleine gebaren te vaak. Kleine gebaren die een grote impact hebben. Hoe goed we het ook hebben in deze tijden, -bijna- iedereen heeft op zijn minst genoeg, menselijk contact blijft het hoogste goed.

Wij helpen jou om jouw lieve vriendin, opa, collega, ouders, kind, niet alleen te feliciteren door een druk op de knop bij Facebook. Je tovert een echte glimlach op zijn of haar gezicht met een doosje persoonlijke aandacht op de deurmat. Dat stapje extra. De zorg voor een ander.

Voor een ander zorgen begint met de zorg voor jezelf. Goed voor jezelf zorgen betekent voor mij doen waarvoor je geboren bent, ontdekken waar je talenten liggen, daar iets mee doen en daar steeds beter in worden.

Mijn zoektocht naar mijn talenten heeft niet zo lang geduurd. Ik wil dingen maken, dat wist ik al toen ik 4 jaar was. Iets langer heeft het geduurd voordat ik mijn overtuigingen kon ombuigen naar een werkelijk weten dat ‘dingen maken’ ook voor mij is weggelegd en voor mij de enige manier is.

Het pad hiernaartoe is waardevol en leerzaam en nooit af. Alle stappen die ik heb gezet hebben geleid tot waar ik nu sta. Inclusief de stappen waarvan ik lange tijd heb gedacht dat het ‘foute’ zetten waren. Ik ben geen advocaat meer, maar maak dankbaar gebruik van alle vaardigheden die ik heb ontwikkeld en de juridische kennis die ik heb. Ik organiseer geen juridische opleidingen meer, maar maak dankbaar gebruik van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan over organiseren en marketing.

LET OP er worden voor onbepaalde tijd geen brownies en cookies verzonden.